Benvinguts a Cataloniafeelings

  Rutes per gaudir i sentir Catalunya


 

Español


English


Français

Rutes Paisatgístiques. 

El nostre paisatge, es una barreja de mar i muntanya, on entre elles emergeixen més de 1700 poblacions de 946 municipis.

Catalunya al ser un país de cultura mil.lenaria ha sofert múltiples invasions, i ha vist passar múltiples cultures. Íbers, Fenicis, Grecs, Romans, Musulmans, Cristians, Jueus, etc. Tots ells han deixat petja al nostre país, edificacions, costums, topònims i paraules que han anat donat forma a la nostra llengua i a les nostres poblacions.

Dins de les rutes paisatgístiques podeu escollir entre visites a jaciments arqueològics, com els d'Empúries o Ullastret.

També podeu visitar monestirs com el de Poblet i santes Creus, Sant Pere de Rodes i tants altres.Veure paisatges tant espectaculars com el Congost de Mont-Rebei, el Parc Nacional d'Aigües tortes, passejar pel camí de ronda i poder gaudir d'una de les costes més maques del mediterrani amb llocs com les illes Formigues,  les illes Medes i poblacions tant fantàstiques com Cadaqués, Beget, Camprodon, Abella de la Conca, Besalú, i mil més


 Proposta


Exemples  


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


  

 

Pujar