Benvinguts a Cataloniafeelings

  Rutes per gaudir i sentir Catalunya


 

Español

English

Français
Rutas:

 

Ruta del vi Costers del Segre                                                                             

Per poder sentir i copsar l’esperit d’un bon vi, s’ha de conèixer l’entorn on es cria. Per aquest motiu i abans d’entrar a la bodega, on un bon vi pot romandre anys abans de veure la llum, us convidem a fer una volta per l’entorn, per tal de trobar les arrels don sortiran les característiques que formen aquest vi.llegir més


 

Ruta del vi Priorat-Montsant


Em pensat que la millor forma d’arrancar una ruta per la DO Priorat i Montsant és començar per la seva capital, Falset.Està situat cap al centre de la meitat meridional de la comarca, i els seus límits el formen al nord el terme de Porrera; a llevant, el de Pradell de la Teixeta; al sud, el de Marçà; al sud-oest, el del Masroig, a ponent, el de Bellmunt del Priorat i al nord-oest amb el de Gratallops.

llegir més


 

Ruta del vi Terra Alta


Gandesa és la capital de la Terra Alta. Municipi de uns 3200 habitants ha estat un punt clau en molts esdeveniments històrics sent el punt culminat del contraatac republicà a la batalla de l’Ebre.

llegir més

 

Ruta del vi Alella


Alella, dona nom a una de les denominacions d'origen més petites però alhora una de les més antigues de la península ibèrica. Situada a menys de 3Km de la costa, permet que els seus vins donin el millor del mar i la muntanya.

llegir més


 


 

Anar a INICI


Pujar