Benvinguts a Cataloniafeelings

  Rutes per gaudir i sentir Catalunya


 

Español

English

Fançais
Rutes gastronòmiques. 

Accedir a Reresrves

[+]


La Ruta del Xató o Xatonada és una proposta de ruta gastronòmica que es celebra a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, situades entre Barcelona i Tarragona. A més de ser la zona de més producció de vi i cava de Catalunya, aquestes tres comarques són conegudes pel seu plat estrella, el xató.
[+]

Accedir a Reserves

[+]


Calçotades  Entre els mesos de gener  i abril irrompen els calçots a les comarques de Tarragona i sobretot a Valls i amb ells les calçotades, una festa en la que la tradició i la gastronomia van de la mà.
[+]

Accedir a Reserves

[+]


Aplec del cargol de Lleida
Amb més de 30 anys de trajectòria, l’Aplec del Caragol de Lleida  www.aplec.org és una festa de caràcter popular que es fa un cap de setmana al maig i  que s’ha convertit en un esdeveniment gastronòmic molt reconegut, i des de l’any 2002 està considerada Festa d’Interès Turístic Nacional. En les darreres edicions, aquesta caragolada popular ha aconseguit captar l’atenció de milers de visitants i ha generat multitud de colles caragolistes

[+]
Accedir a Reserves

[+]


Festa de l’escudella L’últim dimarts abans de Carnestoltes és tradició menjar un bon plat de brou per començar amb bon peu la Quaresma, un període d’abstinència i dejuni. A Castellterçol se celebra cada any el dimarts de carnestoltes. És una festa que data de temps llunyans.
[+]
Accedir a Reserves

[+]


Cuina del bolet 
Arreu de Catalunya entre els mesos de septembre i novembre es celebren jornades gastronòmiques del bolet, on nombrosos restaurants arreu del país ofereixen en les seves cartes menus amb bolets com a protagonistes.
[+]